Bestellen & Levering

Bestellen
Indien u geïnteresseerd bent in onze producten dan nodige wij uw uit een login aan te vragen voor onze webwinkel. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is uw aanvraag in te dienen via het mailadres: info@pets-quality.nl. Houdt er rekening mee in deze email uw bedrijfsgegevens te vermelden, inclusief uw BTW-nummer.

Levering
Wij proberen onze klanten de best mogelijke service te bieden, dit doen wij mede door onze diverse leveringsmethode. De volgende methoden zijn mogelijk; pakketservice, palletservice, diertransport. Daarnaast is het ook mogelijk om producten/dieren af te halen op het bedrijf of op een beurs. Voor levering verrekenen wij de volgende kosten:

verzendkosten-2017Zone 1: Verenigd koninkrijk, Frankrijk, Oostenrijk, Luxemburg, Slowakije, Tsjechië
Zone2: Spanje, Italië, Zweden,  Finland, Hongarije, Polen, Slovenië
Zone3: Portugal, Bulgarije, Estland, Ierland, Letland, Litouwen, Roemenië
* Geen prijs bekend, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
** Let op: in sommige gevallen gelden andere andere tarieven en voorwaarden.Pakketservice: Dit is met name interessant voor kleinere bestellingen van producten die eenvoudig via onze pakketdienst kunnen worden verzonden. Deze methode is snel een relatief goedkoop. Dit biedt u als klant de mogelijkheid om regelmatig kleinere bestellingen bij ons te plaatsen welke op korte termijn aan u geleverd kunnen worden.Niet al onze producten kunnen middels pakketservice geleverd worden. Uitgezonderd voor de levering zijn onder andere; dieren, breekbare en/of grote producten. 

Palletservice: Sommige grote, zware of breekbare producten kunnen niet middels normaal transport verzonden worden. Speciaal voor deze producten bieden wij onze palletservice. De producten worden veilig op een pallet getransporteerd en bij u aan de deur geleverd. Middels deze service leveren wij onder andere terraria en grotere verpakkingen substraat.

Dier Transport: Door middel van onze expres verzending leveren wij levende have gegarandeerd binnen 24 uur naar uw adres. De dieren worden in styroporboxen verpakt en eventueel voorzien van heatpacks. In sommige gevallen is het door weersomstandigheden niet mogelijk om dieren te transporteren, in een dergelijk geval nemen wij contact met u op.

Afhalen op bedrijf/beurs: Indien u uw producten het liefst persoonlijk bij ons wilt komen afhalen dan is dit uiteraard geen probleem. Neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wilt u uw producten graag op een speciale locatie wilt ontvangen? Dit is uiteraard ook mogelijk. Regelmatig zijn wij vertegenwoordigd op beurzen in het binnen en buitenland. Indien u uw producten tijdens een dergelijk evenement wilt afhalen raden wij uw aan tijdig contact met ons op te nemen en de producten te reserveren.