Over ons

Pets Quality is gespecialiseerd in de verkoop van dieren en dierbenodigdheden aan zakelijke klanten. Wij leveren producten aan winkels, webwinkels, professionele kwekers en andere dergelijke bedrijven in binnen en buitenland. Wij leveren niet aan particulieren, indien u ge├»nteresseerd bent in onze producten kunt u ons altijd mailen voor informatie over onze distributeurs.

Zoals onze bedrijfsnaam al zegt leveren wij uitsluiten producten van een kwalitatief hoog niveau. Zo leveren wij onder andere de merken Exo-Terra en Solar Raptor. Tevens zijn wij de exclusieve distributeur van alle Repashy Superfoods producten in de Benelux. Naast producten van bepaalde merken leveren wij ook diverse producten van eigen merk, waaronder; diverse soorten bodembedekking, terraria/aquaria en diverse andere benodigdheden.

Pets Quality levert naast producten ook levende dieren en planten. Ook hierbij streven wij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. De door ons aangeboden dieren zijn voornamelijk nakweek dieren, dit komt mede doordat wij op deze manier de kwaliteit van de dieren kunnen garanderen. Tevens ontvangen wij regelmatig een import met dieren uit het land van herkomst. Deze dieren zullen door ons na aankomst behandeld worden tegen ziektes, parasieten en andere onwelkomheden, zodat zij gezond zijn alvorens de dieren aan onze klanten worden verstrekt.

Indien u, met u bedrijf, interesse hebt in onze producten stuur ons dan vrijblijvend een mailtje voor informatie en toegang tot onze webwinkel!